miercuri, 30 iulie 2008

Lumanari de nunta personalizate




Dupa cum vedeti citeodata ma tin si de cuvint dar cu o mica scapare. Bucuros ca au iesit bine am cam uitat de preturi si alea, alea... (nu de tot ca imi trece repede). Prima incercare pe lumanare si imaginea desfasurata (adica pentru cei ca mine cind rotesti lumanarea)

2 comentarii:

  1. Salut. Ideea e faina. Dar si mai faina ar fi daca cu niste spatule de tehnica dentara si ceva rabdare, toate "umbrele" ar fi sculptate in masa de ceara. Sau daca toata imaginea ar deveni un mini basorelief pe corpul lumanarii. Aia chiar ar fi opera de arta. Stiu. Se poate face un mulaj siliconic dupa acel model si turnate inca vreo mie de replici. Dar nici atunci n-ar fi un final de drum, ci, cu o spatula incalzita electric, "umbrele" ar fi "tatuate" (cam pe acelasi principiu cu tatuajul real) cu ceara neagra; kestie care trebuie facuta lumanare cu lumanare. Am avut rabdare sa citesc mai multe articole de pe blogul acesta. Am sa ma abonez la el. Cum cu mobila nu prea imi mai merge bine, cred ca am sa devin un concurent. Tot aveam de gand sa ma reintorc la profesia de baza, aia de tehnician dentar, dar nu in scopul de a face dinti, ci bijuterii. Dar cred ca pentru o vreme am sa ma "opresc" la nivelul de lumanari decorative si de ritual, cat si la sculpturi in ceara sau lumanari sculptate in ceara. Te rog, zi-mi cu ce pigmenti se coloreaza ceara de albine pentru culori mai inchise decat culoarea-i naturala, si cu ce culori sau prin ce procedura se poate albi. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ms de apreciere.
    In materie de lumanari se pot face multe ideea e ca trebuie sa fie si competitive ca pret
    Ceara de albine se coloreaza cu coloranti speciali de lumanari ca si parafina (mail pe vimara@vimara.ro dc te intereseaza)
    De albit am auzit ca se baga la centrifuga dar nu stiu prea multe.
    Mai bine intrebi un apicultor si daca alfli imi spui si mie :)

    RăspundețiȘtergere

Sunt sigur ca vreti sa comentati!!!