miercuri, 1 octombrie 2008

Fitil pentru lumanari cu insertie

Acum o luna am ajuns stocul de fitil pe "rosu". Este vorba de fitil cu insertie de carton pe care noi il folosim cu succes atit la parafina cit si pentru gel desi exista o serie intrega de contraverse pe acest subiect. Dar cum am scris..., noi il folosim cu succes.Am dat sfoara in tara pe la prieteni, furnizori, firme concurente chiar si la vechi clienti.
Surpriza..., ba dureaza 4 saptamini, ba numai o suta de chile, etc. Dar cea mai mare a venit din partea unui client care ne rugase (insistent ar fi un eufemism) sa-i dam si lui o rola de fitil, client care ni l-a oferit la revinzare la de trei ori pretul cu care i l-am dat.
Intre timp am rezolvat problema dar morala va las sa o trageti dumneavoastra

3 comentarii:

  1. pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti

    RăspundețiȘtergere
  2. imi pare rau sa aud... e descurajant, mai ales in masura in care am ajuns si eu cu stoc pe rosu.... si sunt la inceput, deci o sa consum ceva material aiurea, in teste. Ma poti ajuta?

    RăspundețiȘtergere
  3. imi pare rau sa aud... e descurajant, mai ales in masura in care am ajuns si eu cu stoc pe rosu.... si sunt la inceput, deci o sa consum ceva material aiurea, in teste. Ma poti ajuta?

    RăspundețiȘtergere

Sunt sigur ca vreti sa comentati!!!