marți, 26 ianuarie 2010

Productie lumanari

Hopa!!! Avem si un anunt.
Cica blogul acesta este cel mai citit pe domeniu, asa ca daca am fost periat cu atita raspundere nu se poate sa nu-l public. :))
"Persoane serioase, specialisti in productia de lumanari (din parafina si ceruri naturale inclusiv matrite, din gel de lumanari, lumanari de nunta si botez) cu o vasta experienta in domeniu cautam asociere sau colaborare numai in Constanta pe acest domeniu.
Detinem baza de furnizori de prima mina pentru materii prime, avem know how-ul si instalatiile necesare pt demararea imediata a productie pentru lumanari lucrate manual din tipurile mentionate mai sus.
Telefon 0727429302"
Pentru posta electronica folositi va rog comentarii pe blog sau mail-ul vimara@vimara.ro deocamdata.
Cred ca merita incercat!!!

4 comentarii:

  1. sunteti interesat de un schimb de link cu blogul meu ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare tuturor,
    Pentru cei interesati de afacerile cu lumanari va rog sa studiati piata inainte de a apela la firma Vimara (din Bucuresti) este cea mai scumpa firma din tara,te prosteste pe fata si-ti cere pretul de 3 ori mai mare,aburindu-va ca e marfa de calitate.Eu asa am patit dar m-am desteptat la timp .Pentru un kg de silicon pt martite mi-a cerut 180 euro (cica e german) Acelasi silicon il vinde o firma din Brasov cu 53 euro (ei sunt importatorii de altfel) asa ca mare atentie de unde cumparati.
    Cu stima Cristi

    RăspundețiȘtergere
  3. cristian,
    chiar ma bucur ca ai scris acest comentariu.
    din cite stiu eu societatea din brasov de care vorbesti are kit-uri de 1+1 cu greutatea de 1.8kg (900g+900g) adica 29.5eur/kg.
    kitul de 180eur la care faci referire si care de fapt ti-a fost oferit cu 150eur+tva se refera la 5kg+expandare cu pompa de vid ceea ce duce la echivalentul a 5.55 kit-uri de brasov adica 32.16eur/kg de matrita.
    evident ca unul este german si al doilea este american si sunt diferente de calitate si de aplicatii.
    ca idee cel american la 5kg aduce o economie prin volumul expandat in peretele matritei cam de 30% ca si cost direct fara sa vorbim de economia de timp si finetea detaliilor pe care le obtinem.
    dar dupa cum stim cu totii asa e in viata...
    sunt multi care prind greu si uita repede si se intreaba de ce nu le iese.
    mai mult ca sigur cristi ca poti sa ne arati citeva rezultate ale desteptarii tale la timp :)
    hai, uimeste-ne!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. SALUT, SUNT INTERESAT DE PRODUCTIA LUMANARILOR ATAT DE CULT CAT SI DECORATIVE , PARFUMATE , FIGURINE, ETC. MA POATE AJUTA CINEVA ?
    VA MULTUMESC ! EMAIL : PRODAGRIMEX@YAHOO.COM

    RăspundețiȘtergere

Sunt sigur ca vreti sa comentati!!!